Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 1 ČÁST

Aidan Kane Ainsworth. Boss mafie Casa Mio Onore. Nejobávanější muž ve státě.

 Všichni z něho měli strach. Z jeho vlivu a moci. Nebylo člověka, který by se neroztřásl strachy, když se na něj podíval. 

Jeho slovo, bylo zákon. On, byl zákon. Podléhalo mu všechno a všichni. 

Byl nechutně bohatý a nestydatě sexy. Ženy před ním padali na kolena, a on si je bral plnými doušky. Když se mu nějaká líbila, musel ji mít. A také ji dostal. 

Ano, měl všechno, ale stejně mu něco chybělo. Něco, co nedokázal definovat. Cítil jen takovou prázdnotu v duši, a měl pocit, že se to časem stále více prohlubuje. Osamění.

 Byl sice obklopen lidmi, ale osamocen. Jeho velké a honosné sídlo, bylo plné služebnictva a bodyguárdů, ti ale nemohli zaplnit prázdnotu v jeho duši. 

Jeho otec zemřel, když mu bylo pouhých čtrnáct let, a on byl nucen převzít jeho firmu. Byl nucen se postavit do čela nejobávanější mafie. A obstál. Víc, než to. Vybudoval si takovou prestiž, že neměl protivníka. 

Ale neměl ani rodinu. Byl jedináček, takže když otec zemřel, zůstal sám.

Bylo to již dlouhých patnáct let, a on svou samotu přebíjel bujarými večírky. Sexuálními orgiemi a nespočtem žen, ve své posteli. 

Jeho pověst, ho již předcházela. Říkalo se, že dokáže uspokojit desítky žen, za jednu noc. Že holduje, sado maso praktikám. Bičování. Svazovaní. Dominanci. Že orgie, které se odehrávají v jeho domě, jsou zvrhlé a divoké. Vášnivé a neslušné. A že nikdy nemá dost. 

Naproti tomu dívka, která jediná, si dovolila mu říci ne, a která se zrovna nacházela spoutaná v jeho sklepení, byla jeho pravý opak. 

Samantha Morissonová. Dcera mafiána, Ernesta Morissona, který ji s úplným klidem, jakoby se nechumelilo, prodal právě jemu.

 Na jedné z jejich obchodních schůzek, Ernest Morisson dostal strach, že by mohl přijít o privilegium, užívat si v područí mafie Casa Mio Onore klidu, a vykoupil ho tím, že mu předhodil svojí dceru. 

Život jeho dcery, mu stál za to, aby v klidu, zaštítěn mocí Aidana Kane Anstwortha, mohl žít.

 Aidan přijmul jeho oběť bez mrknutí oka. Uspokojil ho jeho dar, a nechal ho na živu. 

Jen její tři bratři, Zoran, Liem a Phil, nebyli s krokem svého otce srozuměni. Nicméně, nemohli nic dělat.

 Jenže Aidan nevěděl, jak se náhle obrátí jeho život na ruby, po té, až ji spatří.

 Ona byla jiná, než všechny, co zatím měl. Evidentně nepatřila k ženám, které by před ním padali na kolena. Odmítla ho. Zavrhla, a ihned odsoudila.

 Zavřel ji tedy ve svém sklepení a hodlal ji tam nechat zemřít. Nebyl pro něj problém, zamést stopy a zbavit se lehce jakékoliv nepotřebné osoby. 

Nepotřeboval ji přeci. Měl každou, na kterou se podíval. Jenže ke své zlosti zjistil, že její odmítnutí, a její nechuť, v něm vyvolala zájem.

Každý její odpor k němu, ho více a více překvapoval, a nutil ho, na ni neustále myslet. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 197500
Měsíc: 5218
Den: 350