Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 22 ČÁST

8. 6. 2023

„A.., a..., ty chceš..." koktala rozpačitě, „ty chceš..., chceš mít sex..., i se mnou?" vydechla konečně. Cítila, jak rudne. A nejraději by si pod jeho pohledem, zalezla pod peřinu.

 „Ano. Chci," řekl po několika vteřinách ticha, zcela vážně, „to je přeci samozřejmé."

 „Samozřejmé?!" vydechla, a do široka rozšířila oči, „ale co když já nebudu chtít?" 

„Počkám, až budeš," usmál se, a jeho oči zajiskřily, „proti tvé vůli, si tě nevezmu. Ale přijde chvíle, kdy budeš toužit po tom, abych tě pomiloval. Věř mi." 

Samantha se zamračila a nevěřícně zatřásla hlavou. Přišla mu vážně roztomilá. Ta její naivita a nezkušenost, ho vzrušovala čím dál tím víc.

 „Proč myslíš, že bych chtěla?" vedla si stále svou. 

„Protože jsi na tom stejně, jako já. Líbím se ti," mrkl na ni a potutelně se usmál, „nemohl jsem si nevšimnout, jak se ti rozklepala kolena, když jsi mne viděla nahého." 

Samantha zalapala po dechu. Co mu na to měla říci, když to byla pravda? Zčervenala a zahrabala se ještě hlouběji pod deku. 

„Nechci tě přivézt do rozpaků, Samantho," zašeptal a poodkryl cíp deky, aby ji viděl do tváře, „jen se ti snažím vysvětlit, jak funguje chemie. A mezi námi, to zatraceně vážně jiskří. I já, mám co dělat, abych ukočíroval svůj pud. Samozřejmě se mi líbíš, a chci tě. Je to zcela přirozené, Samantho. Proč myslíš, že jsem měl v koupelně erekci? Nelze ji mít na povel, ale vzrušuješ mě. Hrozně moc. Na tvém těle, to jen není tak znát, jako na mém. I když věř..., že já to poznám." 

Po tváři mu přelétl úsměv, když se znovu snažila zahrabat pod deku. To ji ale nedovolil. 

„Ale ty..., ty..., nestačí ti jedna žena. Prý jich máš v posteli hned několik, aby ses uspokojil." Vypadlo z ní to, co ji celou dobu hlodalo v mysli.

 Aidan se znovu zhluboka zasmál. Prostě nemohl jinak. Vážně byla k nakousnutí. Nevinná a čistá.

 „Ano, nebudu ti lhát. To není v mé povaze. Je pravda, že můj sexuální život, byl značně bouřlivý. Měl jsem v posteli i šest žen najednou, Samantho. A měl jsem je nesčetněkrát. Miluji dominanci, ale nepohrdnul jsem ani Dominou. Mám rád tvrdý sex. Nespoutaný, divoký a vášnivý. Ale to neznamená, že nedokážu být něžný, Samantho. Mám rád všechno, co se týká sexu. Miluji ho, ale také to neznamená, že v tom hodlám pokračovat. Nejsem na sexu závislý, jen ho mám rád. A když budu mít někoho, kdo mi ho dá, nebudu muset hledat jinde. Rozumíš tomu, co ti říkám?" Povytáhl obočí v otázce a změřil si ji pohledem. 

Potřeboval, aby pochopila, jak to myslí. Potřeboval, aby věděla, že není nějaký sexuální maniak, ani úchylák.

 „Samantho," zašeptal opatrně, „kdybych chtěl, mohl jsem si tě lehce vzít, již několikrát. Mohl bych si tě vzít proti tvé vůli, a nic bys neudělala. To ale já nechci. Nejde mi jen o to, abych zasunul..., rozumíš?" Zakroužil v jejím obličeji. 

Chtěla sklopit zrak, nadzdvihl ji ale bradu palcem, a donutil ji tak, dívat se mu do očí. 

„Řekni mi..., jaké to je, když masturbuješ?"

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 197369
Měsíc: 5138
Den: 308