Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 28 ČÁST

8. 6. 2023

„Samantho," řekla Matylda, když vstoupila do Aidanova pokoje, „je na čase děvče, aby ses rozhodla." Věděla, že bude moc dobře vědět, o čem mluví. 

Uběhli dva dny, od doby co Aidan odjel, a chtěla ji nechat trochu odpočinout. Nyní, již byl ale čas jednat. 

Vzpomněla si na slova, která ji Aidan řekl, než odjel. 

„Dávám ti ji na starost, Matyldo," řekl zamyšleně, a trochu smutně, „dal jsem ji na vybranou. Ostatně ani já, nemám na výběr. Vrátím se za čtyři dny, a chci, aby se do té doby rozhodla, zda zůstane u mě, a stane se mou milenkou, nebo zda..." podlomil se mu hlas, „pakliže se bude chtít vrátit do cely, postarej se o to, abych ji už nemusel vidět." 

Matylda, na něm poznala, jak těžké rozhodnutí, to pro něj bylo. Zamiloval se, tím si již byla jistá.

 „Pakliže se rozhodne zůstat, připrav ji prosím, na její úlohu. Víš, o čem mluvím. V den, co se vrátím, chci, aby byla srozuměna se vším, co to obnáší a připravena na svou roli." 

Řekl to tak vážně a smutně, až skoro se zoufalým přízvukem v hlase, až jí ho bylo líto.

 Ona si uvědomovala, jak velké břemeno, na sebe v její podobě vzal. Zvlášť nyní, když se zamiloval. 

Zákony mafie, byli neúprosné. A i on, coby nejobávanější mafián, se jich musel držet. A schůzka s Italskou mafií, jeho rozhodnutí, jen a pouze uspíšila.

 „Jak ses rozhodla, Samantho?" zašeptala Matylda, a s obavou, se na ní podívala, „jen bych ti chtěla říci, rozhoduj se podle svého srdce. Ne, svého rozumu, protože je mi jasné, že tvé srdce a tvůj rozum, mluví jinou řečí." 

Samantino srdce, tlouklo jako o závod, kdykoliv na Aidana jen pomyslela. To, jak se k ní v poslední době choval, jak byl něžný, milý a starostlivý, úplně převrátilo směr jejího uvažování.

 Byl chápavý a ochranitelský. Najednou měla pocit, že po jeho boku, se jí nemůže nic stát. Cítila, že by jí neublížil. Ale její rozum, říkal opak. 

Kdykoliv si vzpomněla na vše, co o něm slýchávala, přejel jí mráz po zádech. Aidan Kane Ainsworth. Boss mafie Casa Mio Onore. Již to, vzbuzovalo respekt, samo o sobě. 

Byl nejobávanější a nejpropíranější osobou ve státě. Snad i na světě. Nikdy neslyšela tolik historek o žádném jiném mafiánovi, jak o něm. 

Kdykoliv se vyslovilo jeho jméno, její otec a všichni, co znala, se s respektem shrbili. 

Patřilo mu celé město. Jeho majetek, nedal se snad ani vyčíslit, a stále přibýval. Metody, které používal k tomu, aby dosáhl svého, se také vymykaly jejímu myšlení. Neštítil se prý ani zabít. Na jeho rukou, byla jistojistě krev mnoha lidí, tím si byla jistá. 

A když si vzpomněla na historky z jeho sexuálního života, zvýšil se jí dech rozrušením. Však jí to ani nepopřel. Sám ji přiznal, že měl v posteli několik žen najednou nesčetněkrát. Přiznal, že je dominantní a má sex rád.

 Podívala se do Matyldiných očí, a najednou nevěděla, co odpovědět. Váhala. 

Může se stát jeho milenkou? Může se stát milenkou nejobávanějšího mafiána? Zalapala po dechu. 

Nebylo by rozumnější, vrátit se zpátky do cely, a již ho nespatřit?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 199040
Měsíc: 5284
Den: 185