Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 67 ČÁST

8. 6. 2023

Následující dny, byly pro Samanthu jako sen.

 Aidan se rozhodl, že nebude se svatbou otálet, a stanovil její datum, za pouhých čtrnáct dní. V první chvíli, se zalekla, ale pak si uvědomila, že po ničem jiném, vlastně netouží. Než to, stát se jeho právoplatnou ženou. Ženou muže, kterého tak milovala. 

Jako vždy, se Aidan o všechno postaral. Jen ve výběru svatebních šatů, jí po dlouhém přemlouvání, nechal volnou ruku.

 I když si byla jistá, že majitel luxusního, svatebního salónu, měl od něj své instrukce. Však ji mistrně dovedl k výběru takových šat, o jakých se jí ani nesnilo. Byly posázeny zlatem a drahými kameny a jejich fazóna, byla k její postavě, až velice odvážná. 

Dylen ji odvezl na Aidanovu žádost na místo, a dle jeho přání, čekala již v malé kavárničce, která byla součástí salónu, na jeho příjezd. 

Probírala se místními časopisy, a ani si nevšimla, že dovnitř vstoupila jakási žena. 

„Tak přeji hodně štěstí." Ozval se nad ní ženský hlas. 

Samantha vzhlédla. Vysoká blondýna, v hodně odvážném oblečení, si ji měřila pohledem.

 „Slyšela jsem, že se Aidan Kane Ainsworth, žení," pokračovala, a přisedla naproti ní, „a ty..., jsi jeho budoucí žena?" 

„Ano," zašeptala Samantha, „my se známe?" Vůbec se jí ta žena nelíbila. Dle jejího laického názoru, vypadala, jak hodně luxusní prostitutka. 

„My dvě ne," odpověděla žena pohrdavým tónem, „ale já, s tvým budoucím mužem, ano. Jsem Zuzana Nardi. Aidanova milenka." Řekla skoro vítězoslavně. Bylo jasné, že tím chtěla Samantě ublížit. Výraz její tváře, vypovídal o tom, že je velice uražená a žárlivost jí otřásala. 

„Nevěřím ti!" vyprskla Samantha, „to by mi Aidan nikdy neudělal."

 „Vždycky jsem byla jeho milenka," řekla opovržlivě, „ty ani nevíš, co Aidan potřebuje! Po čem touží. Co ho vzrušuje. A to všechno, má u mě. Nikdy se mě nevzdá! Nebo myslíš, že až se tě nabaží, že za mnou nepřijde?" naklonila se k Samantě a vztekle si odfrkla, „phe! Přijde si zašukat! Přijde mě kruci, ošukat tak, až ze mě vyšuká duši!"

 Samantha se nezmohla ani na slovo. Zalapala po dechu, a nadechla se k odpovědi, zrovna ve chvíli, kdy se ve dveřích objevil Dylen. Dle jeho pohledu, jí znal, a vůbec se mu nelíbilo, že je tu.

 Ani Zuzana Nardi, nebyla z jeho přítomnosti nadšená. Rychle se zvedla k odchodu a zamířila ke dveřím. Dylen jí však zastoupil cestu. 

„Co tu děláš, kurva?" procedil skrz zuby, když si všiml Samantina uslzeného pohledu, „být tebou, tak se modlím, aby to, cos řekla té dívce, nijak neohrozilo jejich vztah. Jinak ti je doufám jasné, co s tebou Aidan udělá?" 

Zuzana Nardi, zbledla jako křída. Žárlivost, jí sice dohnala až sem, ale moc dobře si uvědomovala, co jí od Aidana hrozí. 

„Modli se, Zuzano, aby ta dívka, nezměnila názor. Protože pak..." naklonil se k ní a zavrčel jí do obličeje, „tě čeká jistá poprava." Změřil si ji nenávistným pohledem, a konečně ji uvolnil cestu. Zuzana jen ztěžka polkla, a vyběhla ze dveří. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 197859
Měsíc: 5153
Den: 209