Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBELSKY OBDAŘEN 14 ČÁST

„Čekám, slečno Magnusonová," řekl Jared, „předpokládám, že když jsem váš našel ve své posteli a nahou, že to má nějaký důvod." Seděl ve svém křesle, pohodlně opřen do opěradla a spaloval ji svým pohledem. Poprvé za tu dobu co ji znal, měl pocit, že znejistěla. 

„Důvod?" Zašeptala a ještě více si přitáhla peřinu ke krku. 

„Samozřejmě. Možná se budete divit, ale nestává se mi každý den, abych ve své posteli našel nahou ženu," povytáhl obočí v otázce, „jsou dvě možnosti. Buďto jste přišla proto, abych se s vámi pomiloval, nebo..."

 „Nebo?" Zašeptala Aiden. Už když vyslovil to slovo, se jí rozbušilo srdce. Nedokázala to pochopit, ale zatoužila po tom, aby ji sevřel ve svých mohutných pažích.

 „Nebo jste přišla splnit svůj slib, a ukázat se mi." 

„Druhá možnost." Vyhrkla tak rychle, jakoby měla strach, že by mohla zatoužit po té první.

 „Škoda," zašeptal po několika dlouhých vteřinách Jared, „ale spokojím se prozatím s tím, že se mi ukážete."

 „Prozatím?!" Vyhrkla.

 „No ano. Za nedlouho se stanete mojí ženou, a pak..." Zamrkal a Aiden se znovu rozbušilo srdce jako na poplach.

 „Moc si věříte, pane Bellegheme!" Zamračila se na něj, „To, že budu vaše žena, ještě neznamená, že budu toužit po tom, se s vámi vyspat!" Jared povytáhl obočí a pak naklonil hlavu na stranu. V očích mu zajiskřilo.

 „To nebudete, to máte pravdu," řekl zcela klidně, „ani já po tom netoužím. Ale toužím po tom, se s vámi milovat. A vy budete též!" Řekl to s takovým klidem a tak sebejistě, že Aiden znovu stoupl adrenalin v žilách. 

„V žádném případě!" vykřikla a bojovně vystrčila bradu vpřed. Jeho sebejistota ji rozčílila tak, že se nedokázala ovládnout. Zvláště, když měl pravdu. To by si ale nepřiznala, za nic na světě.

 Odhodila peřinu a vyskočila z postele. Vůbec nevěděla, kde se v ní ona odvaha vzala, ale postavila se před ním a svěsila ruce podél těla. 

Jared měl ale najednou co dělat, aby nepoznala, jak moc je jejím chováním překvapen. Její vášeň, drzost a odvaha, ho přesvědčili o tom, že pro něj bude tou nejlepší milenkou. Když ji dokáže zkrotit. 

Evidentně byl první muž, který ji viděl nahou. Poznal, jak se lehce třese studem, ale také poznal, že jí není lhostejný. 

„Takže jsem se nemýlil, přírodní zjev, jen s mírnou úpravou," vydechl, aby odlehčil situaci, a hodil jí lano, „moc se mi to líbí, Aiden. Jsi překrásná." Poslední slova zašeptal. Pak vstal a udělal pár kroků, směrem k ní. Stále se nehýbala, a k jeho překvapení, ani neměla co říci. Stála se sklopenou hlavou a ztěžka oddychovala. To ho přesvědčilo o tom, že je na tom stejně, jako on.

 „Podívej se na mě, Aiden," prstem nadzdvihl její bradu, „tvá krása, mi skoro vyrazila dech," pokračoval, s mírně přidušeným hlasem, „přestaň se mnou bojovat. Přestaň bojovat sama se sebou a já ti ukáži, jak krásné by to mohlo být." Jemně přejel prstem po její tváři. Zachvěla se a lehce pootevřela rty. 

Začal se k ní sklánět, a když tiše vydechla, dotkl se svými rty jejích. Lehce je obkroužil svými, a když poznal, že její strnulost povolila a vzdala se mu, polibek prohloubil. Obejmul ji a začal její rty drtit svými tak, až pod jeho tlakem otevřela ústa. Ihned se vrhl do boje s jejím jazykem a oba zasténali vzrušením. 

Několik dlouhých sekund, nebo minut, se líbali tak vášnivě, a s takovou touhou, až to zaskočilo oba dva. Jako první, se vzpamatoval Jared. Odtáhl se na délku paží a zadíval se do její zamlžené tváře vzrušením. 

„Líbilo se ti to?" Zašeptal něžně a Aiden zamrkala.

 „Já...," vydechla a dotkla se svých rtů, „to..., to..., to bylo naposledy!" Vyhrkla, když se trochu vzpamatovala. Jared ji ale stále pevně držel ve svém objetí.

 „Naposledy?" Po tváři mu přelétl úsměv, „toužíš po mě stejně tak, jak já po tobě." Řekl zcela po pravdě, ale Aiden jakoby to nechtěla slyšet. 

„To v žádném případě! Netoužím po tom, se s tebou milovat, Jarede! Netoužím!" Vykřikla a zaházela sebou v jeho objetí. Jared se ale jen usmál. 

„Uvidíme," řekl zcela klidně, „počkám si. A vím, že přijde čas, kdy ty sama přijdeš za mnou, abych tě pomiloval, Aiden. Abych ti ukázal jaké to je, a přivedl tě na samotný vrchol rozkoše."

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 199096
Měsíc: 5267
Den: 154