Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBELSKY OBDAŘEN 18 ČÁST

Henry Cawill a Ute Estebanová, se dali do práce. A tak, jak se zprvu domnívala Aiden, že pro ni nebudou žádnou hrozbou, a své podmínky a svůj čas si bude stále diktovat sama, se set-sakra spletla. 

Uběhlo skoro čtrnáct dní a dalo by se říci, že neměla hodinku času pro sebe. Kam se hnula, byla i Ute. A musela se přiznat, že z ní měla čím dál větší respekt. Ona její nálady dokázala ignorovat takovým způsobem, že si další svůj výpad po té raději rozmyslela. 

Učili ji tančit, konvertovat, způsobně se oblékat. A na každou Aidinu peprnou odpověď, měli svou a tisíckrát horší. Za každou Aidinu provokaci, nebo její vzdor, následoval trest. A Ute byla ve výběru jejího trestu dosti vynalézavá. Nejednou zchladila její horkou hlavu studenou sprchou a nejednou ji donutila zchladit její vztek v nedalekém jezeře.

 A Aida poprvé v životě, neměla zastání. Její otec, který ji rozmazloval a držel nad ní ochrannou ruku, tu nebyl, a její bratr dělal, jakoby se ho to netýkalo. A dokonce i Jared. Jen si každý večer vyslechl Henryho hlášení, ale neřekl nic.

 Aiden se musela účastnit výběru svých svatebních šat, což ji také nebylo po srsti, ale nemohla nic dělat. Musela se seznámit se zasedacím pořádkem a naučit se být dobrou hostitelkou. Zkrátka vše, co Aiden vždy odmítala.

 A musela se naučit být dobrou milenkou. Sexuální výchova mladých dívek, byla jednou z nejdůležitějších disciplín. A Ute mluvila o sexuálním aktu a spojení muže a ženy, jakoby se jednalo o pouhý jídelní lístek, což Aiden nehodlala akceptovat. Ne snad proto, že by ji to stud nedovolil, ale proto, že si pokaždé představila Jareda a to se jí vůbec nelíbilo. 

A jeho jakýsi chlad, který k ní poslední dobou měl, ji také štval. Neměla možnost ho znovu zpražit svým peprným slovníkem a ponížit ho. A to ji sakra chybělo. Za žádnou cenu by si ale nepřiznala, že ji chybí úplně něco jiného.

 Henry Cawill a Ute Estebanová, ji vlastně tak zaměstnali, že konečně neměla čas na žádný ze svých povedených kousků. Do postele se vracela zničená a vyčerpaná, a s hrůzou čekala, co se bude dít další den. 

Jen Noah van Belleghem, shledal tuto situaci příznivou. Konstatoval, že pakliže by její otec byl důslednější v její výchově, nemuselo to dojít tak daleko. 

Aiden zrovna seděla v jednom z pokojů, zdejšího panství a s tlukoucím srdcem očekávala, co se bude dít. Ute ji sdělila, že i Karla, coby vdaná paní Belleghemová a manželka Jaredova bratra, bude jí při následující hodině sexuální výchovy nápomocna. A dokonce se přidala i Zoe. 

„Je velmi důležité," začala Ute pronášet svým hlubokým a pronikavým hlasem, „aby dobrá manželka, byla i dobrá milenka," Aiden si jen nesouhlasně odfrkla, „máš snad nějaké námitky, Aiden Magnusonová?!" Pokračovala Ute přísně. 

„Jistě!" vyprskla Aiden, „nepotřebuji být dobrá milenka! Nepotřebuji být vůbec..., něčí milenka!" Ute ji zpražila zuřivým pohledem. Takovým, který ji vždy varoval před dalším trestem.

 „Pleteš se, Aiden," řekla Karla potichu, „Ute má pravdu. V posteli se dokáže vyřešit tolik věcí," usmála se zasněně, „a když toho muže miluješ a on tebe, je to vždy tak krásné." 

„Pro tebe možná!" rozčertila se Aiden, „tebe Wilie miluje, ale mě Jared nesnáší!" 

„Proč si to myslíš?" Povytáhla obočí Zoe, „A co ty? Taky ho nesnášíš?" 

„Je to vzájemné!" Vystrčila Aiden bradu bojovně vpřed.

 „Když si to myslíš?!" Zamrkala Zoe. 

„Nicméně..." vložila se do rozhovoru Ute, „budeme pokračovat, vaší svatební nocí." Aiden doširoka otevřela oči.

 „Co..., co tím máš na mysli..., naší svatební nocí?!" Vyskočila ze židle, ale Utina mohutná paže, ji srazila zpět. 

„Tím myslím sex. První milování. Spojení muže a ženy. Dáš svému muži své panenství, a já bych chtěla vědět, jestli máš vůbec nějaké povědomí o tom, jak se v posteli máš chovat. Jestli víš, jak svému muži můžeš vrátit rozkoš, kterou on poskytne tobě!"

 „Tohle nebudu poslouchat!" Vykřikla Aiden a znovu se pokusila vstát. Ute ovšem znovu donutila ji si sednout. 

„Jestli nechceš okusit zdejší studenou vodu, tak bych ti děvče radila, abys zůstala v klidu! Toto je pouhá sexuální výchova mladých dívek, která jak koukám, tě minula, protože sis dokázala svého otce omotat okolo prstu a nedokázal tě přinutit k učivu. Zde..., to ovšem neplatí!" Aiden znovu přistála ve svém křesle, ovšem značně znechucena. 

„Tak fajn!" Řekla po chvíli Ute a zapíchla rákosku do vzduchu, proti Aiden, „Co víš o mužských genitáliích?" Aiden zalapala po dechu a zčervenala. „Poslouchám! Není důvodu se červenat. Je to zcela přirozené, a tvůj muž má jistě dobré povědomí o těch ženských..." 

„Tím jsem si jistá!" Skočila ji do řeči Aiden, ale pod Utiným pohledem se znovu přikrčila.

 „Poslouchám!" zakřičela Ute, „nebo chceš, abychom se odebrali k jezeru?! Tam se tvá horká hlava zchladí!" Aiden zmlkla a zatřásla hlavou k odporu. Polkla, když zjistila, že nemá na výběr. To se jí nestávalo, ale ona dozorkyně, v ní vyvolávala obavy. Moc dobře totiž věděla, že na ní její prosby nemají žádný vliv.

 „Vyjmenuj mi erotogenní zóny muže!" Znovu zapíchla rákosku do vzduchu. 

„Spodní ret," zašeptala Aiden, když pochopila, že není úniku, „bradavky a přední strana krku," polkla, a se sklopenou hlavou odříkávala vše, co měla za úkol nastudovat z přiděleného materiálu, „pak..., pak..., zadek..., prý mají rádi, když ho ženy mačkají," dívala se do země, „podpaží, podbřišek a ramena. To všechno může podpořit průtok krve a způsobit tak erekci. A..., a..., jeho penis." Vydechla do země, a když vzhlédla a podívala se ke dveřím, zčervenala, jako rajské jablko.

 O dveře se opíral Jared a sledoval ji zvláštním pohledem. Jen se na ni díval. Neřekl nic, ani z výrazu jeho tváře, nedokázala určit co si myslí, ale srdce se jí rozbušilo jako splašené. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 199089
Měsíc: 5276
Den: 163