Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBELSKY OBDAŘEN 4 ČÁST

„Otče..." obrátil se Jared na svého otce, „chápu, že jde hlavně o zájem celé naší rodiny a o rozšíření majetku, ale nemohl by sis to ještě rozmyslet?"

 Celá rodina seděla zrovna u snídaně. Jen Aiden s chůvou, ještě nedorazily, a Jared s obavami každou chvíli zabloudil očima ke dveřím, kdy zase svou nastávající spatří. Na příkaz jeho otce, se ubytovali v Jaredově křídle, a z toho nebyl Jared také zrovna dvakrát nadšený.

 „Smlouva je zpečetěna, synu," mrkl Noah na syna, „obávám se, že výjimku učinit nemohu. A ty sám to víš." Noah pevně semkl rty, aby Jared nepoznal, že se mu na tvář dere úsměv. 

Bylo mu ho až líto. Měl svého syna rád, a nemohl mu upřít jeho schopnost podnikání. Jejich majetek se pod jeho vedením zmnohonásobil. Byl schopný a spravedlivý. Chápavý a soucitný a přitom tvrdý, když to bylo nutné. Ovšem jeho nadměrná sexuální potřeba, přinášela mu mnohé problémy. Nebylo snad manželky z jejich partnerů, která by neskončila v jeho posteli. To byl problém, který musel vyřešit.

 Už jako dítě, byl hodně živý. A jeho sexualita se začala probouzet hodně brzy. V jeho teenagerovském věku, snažil se jeho energii vybít tím, že ho nutil provozovat mnoho sportů. Posilování, boxu. Hraním fotbalu, běhu a jízdě na koni. Bylo jisté, že jeho geny v tom také hrají svou roli, protože jejich rod, byl vždy více sexuálně výkonnější, ale nikdy se nestalo, aby to ohrozilo jejich existenci. 

„Matko..." Zašeptal Jared a obrátil se ke své matce s nadějí v očích.

 „Až se zamiluješ synu, všechno se srovná. Uvidíš." Usmála se chápavě a přikryla jeho dlaň svou. Byla si tím jistá. I jeho otec přestal mít potřebu hledat své povyražení jinde, když ji potkal.

 „Zamiluješ?!" Skoro mu přeskočil hlas, „Vy jste ji neviděli?" 

„Z ošklivého káčátka, může vyrůst krásná labuť. Nemyslíš, Jarede?" Přihodila si Zoe a mrkla na svého zoufalého bratra, „Takhle jsi utěšoval i mě, když jsem byla mladší a nosila jsem ta hrozná rovnátka a vlasy se mi čepýřily na všechny strany."

 „No možná," zabrblal Jared, „ale to je něco jiného. Ty jsi krásná, za to ona..., vždyť se na ni podívejte! Tváří se, jako kdyby mě chtěla, slupnou k večeři!" Odstrčil se od stolu zrovna ve chvíli, kdy se otevřeli dveře. Zraky všech přítomných se otočili tím směrem, a všem došla slova. Všichni měli co dělat, aby zadrželi smích, na rozdíl od Jareda.

 „No...," řekl klidně Noah a pohodil rukou směrem k Aiden, „včera jsem tvé nastávající ženě slíbil, že se projedete po snídani na koni a ukážeš ji naše panství." Chtěl tím zřejmě vysvětlit Aidinin výzor. Opět totiž nezklamala. 

Jared polkl, když ji přehlédl svým pohledem. Na sobě měla nejméně o pět čísel větší jezdecké kalhoty, zavázané v pase jakýmsi špagátem, pomalu až pod prsy. Na ulízaných vlasech posazená čepice, a pod nimi se na něj díval pár tlustých skel, černé barvy. Zazubila se přímo na Jareda a odkryla tak černý strojek ve svých ústech. Zamrkal. Nedokázal ze sebe najednou vypravit slova.

 „Koukám, že jste změnila image," dostal ze sebe konečně, „ty černé obroučky, se opravdu více hodí k vašim rovnátkům. A ty kalhoty..., opravdu vzrušující. Zřejmě jste se snažila být sexy. To oceňuji!" Zašklebil se, ale bylo vidět, že do smíchu mu není.

„Samozřejmě," odvětila klidně, „pochopila jsem totiž, z našeho včerejšího rozhovoru, že můj budoucí manžel nebude zas až takový hřebec, jak se o něm praví. A nerada bych se připravila o to potěšení, aby mi to mohl dokázat."

 „Opravdu?!" Vrátil ji Jared, „Vážně dost oceňuji vaši snahu. Je milé, že máte alespoň nějaké povědomí o tom, že za určitých okolností, by se mohlo stát, že se můj penis zkrátka neprobudí k životu. Obávám se ale, že se vaše snaha minula účinkem!" 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 199156
Měsíc: 5203
Den: 136