Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBELSKY OBDAŘEN 6 ČÁST

„Potřebuji si provětrat hlavu," zavrčel Jared, když procházel kol svých rodičů a Zoe, „jedu se projet na koni."

 „I Aiden měla stejný nápad. Také vyrazila na projížďku."

 „Budu se snažit ji vyhnout!" Zavrčel Jared. Sedl na svého koně a kvapem vyrazil vpřed. 

Opravdu si potřeboval hlavu pročistit. Měl totiž pocit, že mu poslední dobou pevně nesedí na jeho ramenou. Nechtěl se ženit. A už vůbec s někým takovým, jako ona. I když plně respektoval otcovo přání. 

Když ji poprvé spatřil, měl pocit, že se o něj pokoušejí mdloby. Hlavou mu bleskla v tu chvíli myšlenka na to, že je odsouzen k dosmrtné masturbaci. Jenže její výpady a jejich slovní přestřelky, se mu líbili. A to sakra moc.

 Ještě nepotkal ženu, která by se mu v jeho temperamentu vyrovnala. Bylo to vzrušující. Bylo to sakra vzrušující, když se ho snažila svými výpady dostat tam, kde by ho chtěla mít. Jenže jemu se to na rozdíl od všech jejích minulých nápadníků líbilo. Vzrušovalo ho to. 

A dokonce se přichytil při tom, že několikrát zatoužil po tom, sejmout ty její nevzhledné brýle a podívat se, co pod nimi skrývá. Nebo co skrývá pod tím svým strašlivým outfitem. Nerozuměl sám sobě, a byl ze svého uvažování, ještě více naštvaný sám na sebe. 

Najednou zaslechl smích. Zastavil koně a zaposlouchal se. Ženský smích se ozýval od nedalekého jezírka, kam se jako děti chodívali koupat. Seskočil z koně a pomalu se připlížil tak, aby nebyl spatřen. Schoval se za nedaleké roští, a zadíval se na hladinu vody. 

Ve vodě dováděla dívka tak krásná, že se mu snad zastavil dech. Byla zcela nahá, a když vyskočila nad hladinu, její prsa se zhoupla. 

Jako omámený, zůstal zírat na onu dívku. Nedokázal si prostě pomoci, a i když to snad bylo nevhodné, čekal, až vyleze z vody. A nenechala ho dlouho čekat.

Vystoupila na břeh a jeho srdce se málem zastavilo. Pohodila hlavou a z jejích dlouhých vlasů, rozprostřel se kolem závoj z kapek. Nikdy neviděl krásnější stvoření. Srdce mu bušilo jako na poplach, ale nedokázal se odpoutat ze svého místa. Jen nechápal, kde se tady vzala. Na jejich pozemku? Sama?

 Protáhla se jako kočka a vystavila mu tak na odiv, její dokonalé tělo. Pak si všiml koně, stojícího opodál. Zaostřil. Byl to vážně kůň, z jejich stáje? Byl si jistý. 

Zamračil se a znovu zaostřil jejím směrem. V jeho hlavě to začalo vřít, jak ve včelím úlu. Nedokázal to pochopit. Zhluboka se nadechl, když mu hlavou projela myšlenka, že je to ona. Pak zatřásl hlavou k odporu, jakoby si ji hned chtěl vyvrátit.

 Jenže pak se začala oblékat. A když si natáhla své asexuální oblečení, a svázala vlasy do nevzhledného drdolu, všechno mu to došlo.

 Díval se, jak si nasadila ona nevzhledná rovnátka a brýle, pak zprudka vydechl. Ještě několik málo vteřin se na ni díval, a pak se kvapně otočil k odchodu. Nechtěl, aby věděla, že její lest prokoukl.

 Vyskočil na koně a uháněl tak, jakoby mu za zadkem hořela koudel. Ale nikdo to nesměl vědět. Nikomu nehodlal říci, že se právě zřejmě zamiloval, do své budoucí ženy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 199102
Měsíc: 5258
Den: 147