Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAKO LED 48 ČÁST

Jennifer sebou ještě několikrát mocně zaházela, na jeho zádech. Ethan ji to oplatil, mocným plácnutím, přes zadek.

 Došel s ní, až do stínu borovice a postavil ji do mechu. Jennifer se na něj zamračila a sáhla si na zadeček. Ethanova plácnutí, přes mokrou látku kalhotek, byla o mnoho účinnější.

 „Kdybys byla dítě, zmrskám ti zadek tak, že si to už kruci, budeš pamatovat, Jennifer!" zavrčel rozzlobeně. 

Jeho sebeovládání. Naprostá koncentrace, a klid, byl fuč. V její přítomnosti, mu byl i tvrdý výcvik a všechny vojenské mise, k ničemu. A to, že nad sebou ztrácel kontrolu, ho ještě více rozzuřilo.

 Však se tvářila, jakoby si o to sama říkala. Mračila se na něj a nepřítomně si hladila zadeček.

 „Ale já nejsem!" vyprskla náhle směrem k němu, „nejsem dítě. A to by sis kruci nedovolil!" bojovně vystrčila bradu dopředu a píchla ho jedním prstem do hrudi. 

Žíla na čele, se mu znovu rozbušila. Oči semkl do úzké škvírky a chytl její ruku, kterou ho neustále dloubala na hrudi. 

„Ne, to nejsi!" procedil skrz zuby, „to kruci nejsi, Jennifer." Popadl ji tak rychle, že nestačila ani vykřiknout, ani zaprotestovat. 

Opřel se o strom, pokrčil jednu nohu a přehnul ji přes koleno. Pak rychle stáhl její kalhotky, a několikrát ji mocně udeřil. 

Jennifer vykřikla a snažila se mu vymanit, ale neměla sebemenší šanci. Praštil ji ještě několikrát. Za chvíli se mu přestala vzpouzet. 

Znovu ji postavil a na délku paží, si ji od sebe odtáhl. Podíval se jí do očí. Jennifer zalapala po dechu a doširoka otevřela oči.

 „Ty jsi..., ty jsi mi dal na zadek?" vyhrkla nevěřícně, a znovu si pohladila pozadí rukou.

 Najednou jakoby se uklidnila. Nervózně popošlápla , neustále si hladíc pálící pozadí. 

„Ethane... já..., chtěla jsem..., tedy vlastně..." rezignovaně svěsila ramena a podívala se do jeho očí. 

Propalovali ji pohledem, až se jí z toho rozklepala kolena. Cítila, jak se jí pomalu zvedá dech, a srdce začíná divoce tlouci. 

„Ano! Správně, Jennifer. Dal jsem ti kruci na zadek. A udělám to zas, když mě k tomu doženeš! Kruci, Jennifer, vážně již nevím, co s tebou mám dělat. Doháníš mně k šílenství." 

Jennifer zčervenala, až ke kořínkům vlasů. Ethan tlumeně zasténal. A pak udělala něco, co mu zcela vzalo dech a slova z úst. Odhodila mokrou podprsenku, a po té, i mokré kalhotky. 

Nyní zalapal on, po dechu. Hlavou mu prolítlo předsevzetí, které si dal. Že se od ní bude držet dál, a nenechá se vyvést z míry ničím, co udělá. Že ho již nikdy, nedožene k tomu, aby se cítil tak, jak naposledy. 

„Chceš mě?" zašeptala. 

Ethan se na ní podíval, skoro zoufale. Samozřejmě, že ji chce, ale nestane se pak něco, co ho zase dostane až na kolena? 

Opřel hlavu o strom a zavřel oči. Pak ucítil na své hrudi, její prsty. Hnětla v dlaních, jeho svaly, dokud se nedostala, až opasku, jeho kalhot.

 A když je začala pomalu otevírat, pomalu zuřivě, ji chytil za ruku a podíval se jí do očí. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 197119
Měsíc: 4954
Den: 146