Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUBOJ SRDCÍ 28 ČÁST

Čas ubíhal, a jak si Matteo přál, za celou dobu Sarah nepotkal. Pracovala výhradně v levé části křídla a vstup do jeho domu, ji zcela odepřel.

 A odepřel ji zatím i setkat se s jejím synem. Nechtěl o ni slyšet, ani ji vidět. Úplně ji vymazal ze svého života. Navždy. 

Uběhly dva měsíce a přicházel čas slavností měsíce. A jako pokaždé, Matteo spojil své slavnosti s prací. Důležitá schůzka, která se konala s jednou z jeho nejdůležitějších obchodních partnerů, s Japonskou mafií, konala se tedy tento den. 

Sato Tanaka, boss japonské mafie, byl jedním z nejnebezpečnějších mužů, co znal. A ani způsoby a zvyklosti japonské mafie, nebyly zrovna jeho šálek čaje. 

„Naše slavnosti jsou ti k dispozici," řekl spokojeně Matteo, když po několikahodinovém jednání, konečně došli ke společné řeči, a k uzavření kontraktu, „vím, že se rád bavíš, Tanako." Pokynul Matteo rukou směrem k nádvoří. 

Na několika pódiích zde vystupovaly polonahé ženštiny a muži tleskali a pískali do rytmu jejich tance. Tanaka nadšeně přikývl a se zájmem se zadíval do davu.

 „Vyber si společnici, pro dnešní noc." Pokračoval Matteo, a aniž by si všímal směru jeho pohledu, se zvedl ze své pozice a přijmul hovor, ze svého vyzvánějícího telefonu.

 „Tvé slavnosti se mi líbí, Castello," zašklebil se obtloustlý Tanaka, když se k němu otočil, „již jsem si vybral. Tu chci!" Ukázal prstem do davu.

 „Je tvoje, Tanako!" zavrčel Matteo, aniž by mu věnoval pozornost. Když se pak po několika minutách otočil, ztuhl. 

Jeho zájem zaujala Sarah, která mezi hosty roznášela pití, a nedokázala při tom skrýt svou zálibu v tanci. Vlnila se mezi hosty do rytmu muziky tak, že svým umem překonala i polonahé tanečnice.

 Matteo pevně semkl rty a pokynul hlavou. Na jeho pokyn, přivedli jeho muži Sarah k jejich stolu.

 „Ano!" usmál se slizce Tanaka a hladově si prohlížel překvapenou dívku. Nepokrytě ji svlékal pohledem a jeho výraz nevěstil nic dobrého. 

„Fajn!" procedil Matteo. Postavil se a otočil se k odchodu. Sarahin vyděšený výraz jeho směrem, ani nevnímal. Měl vztek. Měl vztek na sebe proto, že mu to vadí. Že mu najednou sakra vadila představa, že by si ji Tanaka vzal.

 „Matteo?!" vydechla Olivia, když ji míjel cestou do své pracovny, „to nemůžeš dovolit! Udělej něco! Víš, jaký Tanaka je. Co s ní udělá!"

 „Je mi to kurva fuk!" vyprskl jejím směrem a zabouchl za sebou dveře. Nalil si sklenku whisky a rozčileně začal pochodovat po místnosti.

Ale nebylo. Moc dobře věděl, co ji čeká. Tanaka své děvky bil a ponižoval, tím nejkrutějším způsobem. A bylo mu jasné, že až se jí nabaží, předhodí ji svým přisluhovačům. 

„To nemůžeš udělat." Ozval se hlas jeho bratra Ronalda ode dveří. 

„Proč myslíš, že ne?!" otočil se na něj Matteo rozzuřeně, „již jsem mu ji kurva předhodil!" zoufale si prohrábl rukou vlasy, „a je mi zcela jedno, co s ní bude!" Hodil do sebe ještě jednu sklenku a pak s ní naštvaně mrštil o zeď. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 198237
Měsíc: 5018
Den: 150