Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUBOJ SRDCÍ ČÁST 1- PROLOG

Kdysi dávno, již při samém počátku lidstva, byla oddělena jedna větev, která šla vlastní cestou. Zcela nepozorována, ale její moc stále sílila. 

Byly silnější než lidé. Odolnější a nepoddajní. Zpočátku žily v ústraní, ale vlivem jejich píle, síly a houževnatosti, vyvinula se z nich rasa zcela nadřazena lidem. Říkalo se jim Eagerbloodové, neboli Bažící po krvi. 

Byli energičtější, vlivnější a mocnější, a právě proto, rekrutovali se z nich ti nejmocnější z mocných. Oněm mocným a obávaným, oplývajícím nezměrným bohatstvím a vlivem, říkalo se mafie.

 Žili v ústraní, a přitom ovládali běh veškerého dění. O jejich existenci nikdo z obyčejných lidí, neměl ani ponětí. Přísně dodržovali zákony jejich komunity a dbali na pravidla, která je udržovala v jistém případě nesmrtelnými. A ta chvíle nastala ve chvíli, kdy si muž jejich komunity našel sobě rovnou a napil se její krve. 

Eagerbloodové, byla rasa, kde pánem byl muž a žena jeho majetkem. Se vším všudy. Ženy nepotřebovali pro své přežití krev svého muže, byli tedy na muži v tomto směru nezávislé. A málokterý z nich si tedy uvědomoval, že jejich síla, tkví vlastně v rukou jejich ženy. 

Na dodržování přísných zákonů, dohlížela Lóže nemrtvých, s pěti představenými. A právě oni, rozhodli před pěti lety o osudu jedné lásky, která pomalu klíčila ve dvou nic netušících srdcích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 197640
Měsíc: 5296
Den: 261