Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 33 ČÁST

„Teď jsi má," vydechl, když si ji přivinul do náručí, „na vždy! Tvé tělo, i tvá duše, Diano. Oddala ses ďáblu celá. Již nemáš na vybranou." 

„Já vím, můj pane." Zašeptala Diana a vzhlédla k němu. Ležela v jeho hořící náruči a dívala se do jeho rudých očí, ze kterých jen ona, dokázala vyčíst lásku, kterou k ní cítil.

 „Ne, nevíš, Diano," řekl zamyšleně a pohladil ji po tváři, „stále nemáš ani tušení, co to obnáší."

 „Dal jste mi na vybranou, můj pane. A já si vybrala. Jsem dospělá žena, a vím, co chci. A já chci vás!" 

Ďábel zprudka vydechl. Stále ho překvapovala. Víc a více. Její bezelstná čistota, snoubící se s její statečností a zranitelností ho vzrušovala, i děsila zároveň.

 Celý Carhar, všichni jeho poddaní, již věděli, že se jejich král spojil s touto dívkou. Čekali na to celá tisíciletí. 

Jako samotný vládce pekel, to ještě nikdy neudělal. Jeho lidská podoba, mu umožňovala sex s jeho milenkami, a i přesto, to musely být démonky z řad upírů. Každá jiná, by zemřela.

 Ale coby vládce pekel, se mohl spojit jenom s ní. S tou jedinou, která mu byla předurčena. 

Měla mu darovat syna, kterého by hned po jeho narození, mohl jmenovat vládcem Almiony a konečně svrhnut svého bratra z jeho trůnu. 

Znovu by spojil obě země do jediné, jak tomu bylo ještě zprvopočátku, a nastolil by svou vládu. Však na to všichni čekali tak dlouho. Všichni poddaní, z obou království vzývali satana, aby se tak konečně stalo. Modlili se k němu. Protože on, ač satan, byl spravedlivější, než jeho bratr Aaron. Padlý anděl. 

Jako nejvyšší a nejmocnější démon na světě, mohl svého bratra Aarona lehce rozmáčknout jak švába mezi prsty. Nemohl to ale udělat. Nesměl. Celá jeho zem by bratrovraždou, vzplála.

 „Mé sémě, v tvém lůně klíčí, Diano," zašeptal, „a já sám nevím, co způsobí s tou, do které jsem se zamiloval."

Zadíval se jí do očí a zhluboka se nadechl. Najednou si byl jist, že onen cit, který cítí, je skutečně láska. 

Zprudka si odfrkl. Přeci jako ďábel, nic necítí. Jeho emoce jsou pevně uzamčeny, a on přesto miluje? A může si to on, vůbec dovolit? 

Však právě láska, donutila Aarona padnout až na samé dno. Byl to Aaron, kdo byl vládcem světla, a on, Daren, vládcem temnoty. Jeden anděl, druhý ďábel.

 A právě láska, jeho bratra, anděla s duší tak nedotčenou, jako je její, dohnala tam, kde je nyní.

 Jeho duše zčernala a jeho emoce se pevně uzamkli, jako ty jeho. Jen s jedním rozdílem. On, coby vládce podsvětí, s tím uměl žít, na rozdíl od něj. 

Najednou se satanovy otřáslo srdce. Uvědomil si totiž, že ona je stejně čistá, jako byl Aaron, který podlehl tak snadno. Zakroužil v jejím obličeji a pohladil ji něžně po tváři. 

„Jestli je to láska, co cítím, pak tě k smrti miluji, Diano," vydechl, „a slibuji, že ať se stane cokoliv, nenechám tě padnout, až na samé dno. Až tam, kde se ocitl můj bratr."

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202069
Měsíc: 6429
Den: 220