Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 34 ČÁST

31. 7. 2023

„Nevěřím, že zapomněl." Vydechla Diana a do očí se jí nahrnuly slzy. 

Bylo to již měsíc, co se spojila se samotným satanem, a celý měsíc ho neviděla. Sémě satanovo klíčilo v jejím lůně, ale štěstí, které pociťovala, neměla s kým sdílet.

 Stalo se to, co bylo předurčeno. Ďábel ztratil svou lidskou podobu, protože jeho srdce zaplálo láskou dřív, než se s ní spojil.

 Ale co bylo horší, jeho temné srdce přestalo znovu bít a jeho černá duše zcela zahalila jeho mysl. Stalo se přesně to, co se stalo s jeho bratrem Aaronem. A ani sám ďábel nevěřil, že by to mohlo postihnout zrovna jeho. 

Tušil, že se něco stane, ale pro čistotu a nevinnost Dianina srdce věřil, že ta sudba postihne jí.

 „Bohužel je to tak, Diano," zašeptala Rebeka a otočila se na bábu Elfrídu, „nemá ani ponětí o tom, že existuješ. Že čekáš jeho dítě." 

„Stalo se to, čeho jsem se obávala," pronesla Elfrída do ticha, „stalo se to, co jeho bratrovy. Jen Daren nevěděl, že jeho srdce, které začalo tlouci láskou v tobě, probudilo jeho emoce, a tudíž světlo které vstoupilo do jeho duše, znovu zahalila temnota. A tentokrát jeho emoce uzamkla tak hluboko v jeho mysli, že mám strach, co se stane." Bába Elfrída si povzdechla. Tohle opravdu nečekala.

 I Daren tušil, že ještě není všemu konec, ale předpokládal, že temnota postihne duši Dianinu. Ne jeho. On by dokázal lépe, coby satan bojovat s její černou duší. 

A to, že ďábel pozbyl své lidské podoby a jeho emoce jsou znovu pevně uzamknuty v jeho podvědomí, nebyla dobrá zpráva. 

Věřila, že vzhledem k tomu, že on je sám vládce podsvětí, nebude mít takový problém svou černou duši ovládat jako jeho bratr, ale jedno bylo jisté, Dianu čeká nejtěžší zkouška v jejím životě. 

Ale právě proto, byla přeci zrozena. Právě proto, nese na svých bedrech jeho znamení. A právě proto, že je vyvolená, cítí pouto k samotnému satanovy. 

Věřila, že to pouto jim nedovolí přestat o svou lásku bojovat. Že ani jemu, ačkoliv netuší, jak moc ji miluje, nedovolí, jí zahubit.

 „Nesmíš to vzdát!" řekla Elfrída směrem k Dianě, „na dnešní večer, jsme Darena připravily na tvé slyšení. Je s tím srozuměn, ale nečekej, že se jeho srdce znovu rozbuší. Nepozná tě. Neví, kdo jsi, a bude se jistě chovat tak, jak přísluší se ďáblu," na moment se odmlčela a konejšivě stiskla Dianě ruku, „nezapomeň na to děvče, že tě miluje. A že celý Carhar, i Almiona, čekají na svou spásu." 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 198003
Měsíc: 5239
Den: 262