Jdi na obsah Jdi na menu
 


TEMNÝ CHERUBÍN 14 ČÁST

Pozdě odpoledne, když se Caleb vrátil s kluky ze školy, cítil se už vážně vyšťavený. Dopoledne incident s Variol, na který neustále myslel, protože ho představa toho, že by se jí něco stalo tak semlela, jako nic na světě. A pak ještě rozhovor s Dylenovou učitelkou.

Pozvala si ho do sborovny jen proto, aby si na Dylena postěžovala, za jeho chování, při hodině sexuální výchovy. 

„Pane McLaugline," začala upjatá, stará panna rozhovor, o kterém si myslela, že má předem vyhraný, „Dylenovy výrazy při hodině sexuální výchovy, jsou jaksi nevhodné."

 Caleb pevně semkl ruce v pěst, aby se trochu uklidnil. Dylen mu celou situaci osvětlil, a stoprocentně mu věřil. Kluci mu nikdy nelhali, a bylo mu jasné, že ona učitelka, by si oslovení stará panna, zasloužila. Dylen totiž učitelce na otázku, jak se začíná projevovat sexuální chování u dospívajících, odpověděl, že masturbací. 

„Zajímalo by mě, co je na slovu masturbace nevhodné?!" Zamračil se Caleb, „Vy to slovo neznáte?!" Založil si ruce na prsou a povytáhl obočí, „V tom případě nechápu, jak můžete vyučovat sexuální výchovu, slečno..., slečno..._?"

 „Co si to dovolujete?!" Nejsem slečna!"

 „A promiňte, já myslel, že vzhledem k vašim názorům..." Ušklíbl se Caleb, „Vy snad nemasturbujete?"

 „No dovolte?!" Vykřikla, až se jí brýle svezli po nose dolů. 

„Nicméně..., jestli potřebujete poučit, abyste věděla, jak příště při hodině výklad vést, velmi rád vám onu situaci osvětlím!" Řekl Caleb zvučným, avšak klidným hlasem, „Masturbace, nebo také onanie, slečno..." neodpustil si, „je ruční stimulace pohlavních orgánů ženy, nebo muže. U muže, spočívá v ruční masturbaci pyje a u ženy v ruční masturbaci poštěváčku, a zavádění předmětů, tvaru mužského penisu do pochvy!" Povytáhl obočí, „Stačí vám takové vysvětlení?" Byl vážně hodně naštvaný. Učitelka zůstala stát s otevřenou pusou a Dylen vedle něho ani nedutal. I Mangus s Lucasem sedící na chodbě, očekávali, co se bude dít.

 Caleb ji však jen klidně oznámil, že dohlédne na to, aby kluci byli řádně obeznámeni s touto tématikou, takže se nemusí vůbec sama namáhat. 

Když nyní vstoupili všichni čtyři do svého domu, Variol seděla před krbem, v obývacím pokoji.

 „Ahoj Variol," zahalekali všichni tři najednou, „dnes jsme se trošku zdrželi, protože Caleb musel do sborovny kvůli Dylenovy." 

„Něco jsi provedl?" Usmála se Variol.

 „Ne, neprovedl, že ne, Calebe?" Podíval se Dylan na bratra, „To slečna..., teda, paní učitelka Bonnetová, si nechala Caleba zavolat, když jsem jí na hodině sexuální výchovy, chtěl vysvětlit, co je masturbace. Ale Caleb ji to vysvětlil. Viď?" Otočil se na něj s prosebnou otázkou v očích.

 Variol nejprve ztuhla, ale pak si uvědomila, že má chuť se nahlas rozesmát. Paní Bonnetovou znala i ona. I jí, dříve učila. Stará, nevrlá a zapřísáhlá stará panna. Jak zrovna ona, mohla učit sexuální výchovu, sama nechápala.

 „Caleb ji nazval slečnou," pokračoval Dylen, „myslím...., aby ji naštval." A tehdy se Variol neudržela. Vyprskla smíchy. 

„Jo, to sedí!" zasmála se, „I mě už učila a můj děda, ji nemůže přijít na jméno." Zasmála se tak upřímně a s chutí, a pak se setkala s Calebovým pohledem. Zčervenala. 

Díval se na ni zkoumavě a zadumaně, snad i s jistou známkou překvapení a úlevy. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 198212
Měsíc: 5002
Den: 140